Kathrein UFS910 на свободной продаже

tigekala

Профи в Сат-ТВ
Tere,

jälgides Ukraina foorumit, ma võin nendele ju Katisid müüa küll, kui viitsivad siia Tallinnasse järgi "kolistada",
aga mingit müügijärgset teenindust ei saa kindlasti olla ning garantii kehtib ka ainult Baltronicu äripiirkonnas (Eesti, Läti, Leedu) -
aga ainult siis kui pole Katisse sisse laetud ühtegi muud imaget peale ametliku 1.03 või 1.04.

Võid jorssidele foorumis teada anda, et saavad mulle ka PM saata, mu kasutajanimi seal foorumis on hendrik.
Ei saa/ ei taha ise eriti sõna võtta, kuna slaavikeelset klaviatuuri pole ja va vene keel on suht "rooste" ka läinud...

Aga tõsiseid hädalisi ja fänne, kes viitsivad Eesti viisa hankida, võib/tuleb ju aidata?

Varsti on Baltronicul ka Valgevenes tütarfirma, aga Katide müügi kohta on liiga vara mingit seisukohta võtta. Eks lähitulevik näitab. Kui on võimalik, paneme selle kindlasti käima :)

Tervitades

Hendrik Gross
tootejuht
Baltronic OÜ
Veerenni 52
Tallinn 11313

+372 5 048 750
[email protected]
Перевожу...

Здравствуй,

Наблюдая Украйнский форум, могу им Катрайны продавать если согласны сами смотаться за ними в Таллинн.
Но никакой гарантии после продажи не будет, так как гарантия действует только в бизнес сфере Baltronic'a (Эстония, Латвия, Литва)
и только тогда если на Катрайн залили оффициальный имидж 1.03 или 1.04.
Можешь юзерам на форуме сказать: Они могут мне и ЛС прислать, мой ник там hendrik.
Не хочу/не могу сам особо участвовать в обсуждении темы, так как нет русскоязычной клавиатуры и мой русский язык чуточку "поржавел".

Но серьёзных фанатов и нытиков, которые согласны найдти эстонскую визу надо/нужно ведь помочь?

Скоро у Baltronic'a в Белоруссии дочерная фирма, но про продажу Катрайнов там ещё рано говорить.
Если будет возможно, обьязательно будем там тоже Катрайны продавать.

Приветствую,

Hendrik Gross
sales manager
Baltronic OÜ
Veerenni 52
Tallinn 11313

+372 5 048 750
[email protected]

Сверху