Мене попросили перепрошити Open fox 6618 якщо комусь не буде впадло скинте сайти з програмами і ключами та розясненями на перед дякую
Open fox и Open Box це одне й те саме. Відповідно, думаю зрозумілий напрямок пошуку? Про Open Box стільки всюди сказано, що мені важко ще щось додати
Читай форум спочатку
www.openbox.ua
(з AU на Полсат) хоча наскільки мені відомо такої нема
умовно софти для цих тюнерів можемо поділити на дві категорії - у одній можемо БІСС редагувати у меню ЕМУ, у другій такого розділу в ЕМУ немає, для редагування БІСС є програмка...кажучи правду з другим варіантом я не розбирався, не люблю я зайвих клопотів коли можливо без них прожити...я в аріоноподібні завжди заливав софти від поляків dvbxtreme, там взагалі вхід в ЕМУ блакитною кнопкою чи червоною( на ній позначка UHF здається) з робочого режиму...а ось BISS ключі для ТV Київ незнаю як ввести
потрібен не ЗодіакЕдіт а AUC HEdit, тоді все вийде.потрібно міняти заголовок, поскачував різні програми для цього (ЗодіакЕдіт), інструкції і т.д. але нічого не получилось.
Пропоную почитати цю тему з першої сторінки http://forum.sat-expert.com/drugie-tunera-s-emuliatorom-i-bez/336-arion-openboks-ferguson-i-dr.htmlПробував AUC HEditv098. Напевно щось не так робив. Підскажіть як.
напевне літери треба вводити не послідовним натисканням на кнопку а інакше...вважаю що це питання можеш вирішити легко просто понатискавши різні кнопки сам, невже так важко знайти кнопку для вводу літер?вводяться тільки цифри а букви ні.
Курсора не видно, не відомо який знак зараз вводиться, букви взагалі не вводяться (декілька раз нитискаєш на одній кнопці і вводиться стільки раз цифра)