Дякую за відповіді!!! Справді, змінивши настройки DiSEqC, канали з"явилися! Правда, ситуація ускладнюється, що я не знаю на які спутники настроєнні конвертори(тарілку ставив не я, сама тарілка на даху - добратися до неї важко).. :-( Супутників близько 50, невже прийдеться під кожний підбирати DiSEqC, коли конверторів тільки 4 - виходить, насправді, мені потрібно тільки 4 супутники настроїти??? Настоїв AMOS1_2 4W(але там тільки 39 каналів! підозрюю щось не так), HOTBIRD 13E(близько 1000 каналів), ASTRA 19.2E(теж близько 1000каналів). ЯКІ НАЙБІЛЬШ ПОШИРЕНІ супутники використовуються, думаю там самі стандартні??? Ще одне питання: чи можна на комп"ютері створювати групи і включати туди канали(УКР, РУС....) чи то вже в меню ресівера вручну переміщати канали по групам?? Чи є вільними для перегляду укр канали ICTV, 5канал, СТБ, Новий, 24...???
Добавлено через 13 минут
marcopolo1, Ви давали прогу для редагування каналів AliEditor. Мені важко розібратися.. відкриваю файл Дамп Globo7010A от 20.03.09.abs, зліва бачу дерево супутників, коли клацнути на супутнику - відкривається якась інформація(якщо я не помиляюся - це транспордери - інфомація для прийняття каналів, типу частота, поляризація), Чи є в тій прозі явний доступ до самих каналів ( скажем 1+1 я хочу помістити в таку-то групу, але я не бачу 1+1) ?? Зліва якась таблиця... Може є якись Help по тій прозі, якщо нема, то поясніть будь-ласка в двох словах