vic
Профи в Сат-ТВ
Скоріше всього працівник..а то ж виходить,що чоловік день і ніч сидить на форумах в інтернеті..а коли ж дивитись пакет?Адже ж гроші заплачені..:nono:alexey1982, ти працівник цієї компанії чи просто дилер?
Скоріше всього працівник..а то ж виходить,що чоловік день і ніч сидить на форумах в інтернеті..а коли ж дивитись пакет?Адже ж гроші заплачені..:nono:alexey1982, ти працівник цієї компанії чи просто дилер?
Так самі ж пишете..навіть форум оплачуєте..в додаток до абонплати..:nono:чи замість абонплати..і питання ми разом вирішуємо з абонентами Віасат на моєму форумі.
щось тяжко повірити, дуже голосно ти їм гімни співаєш. з чого б це так??? є відповідь на питання? до речі, те що ти пишеш дуже схоже на рекламну розкрутку віжн, а реклама в нас не дозволена.до Віасат ніякого відношення не маю.
з цим я погоджусь, хоча може йому віасат це все оплачує, ще й бонуси в кишеню кладе??? його поведінка дає підстави робити такі висновки..Так самі ж пишете..навіть форум оплачуєте..в додаток до абонплати..чи замість абонплати..
alexey1982 написал(а):Я вже неоднократно пояснював що до Віасат ніякого відношення не маю
Цьому не повірить жоден хто знаходиться на форумі. І відкрито брехати не треба.
Ви десь писали, што пакет Популярний маєте безкоштовно![]()
Дійсно, це було би дуже добре, ми могли би вести конструктивну бесіду, корисну як відвідувачам форуму, так і самій компанії, звісно якщо вона дійсно хоче мати лице в Україні. Її потрібно знати думки та побажання клієнтів та тих, хто можливо ними стане....Якщо ви представник Віасату,то чому не організувати тут тему на шквалт Запитання до Віасат УА? Де можна було б отримаи відповідь ...офіційну..
Просто,вибачайте,ви ж в підпису маєте слідуючу мудру думку:Внимание! Просмотр платного ТВ без официальной подписки противозаконен.
Якщо ви представник Віасату,то чому не організувати тут тему на шквалт Запитання до Віасат УА? Де можна було б отримаи відповідь ...офіційну..
alexey1982 написал(а):![]()
![]()
Быть или не быть с плюсом или кто у кого украл ПЛЮС?![]()
щось дуже схоже на спосіб відповідей від компанії, це не ти там у них сидиш та штампуєш подібні відписки??? я з ними досить активно спілкувався і на 100% стиль їх писанини відповідає твому...до речі - ти так і не дав відповіді на це:У кого є запитання тот знає куди дзвонити, куди писати.
так як і компанія ні на одно з моїх запитань у листах....alexey1982, якщо ти і справді не маєш жодного відношення до віасат.уа то будь ласка поясни - чого ти так їх вихваляєш та захищаєш від критики? ну яка нормальан людина просто так почне вихваляти якусь зовсім чужу її фірму???
Дійсно, це було би дуже добре, ми могли би вести конструктивну бесіду, корисну як відвідувачам форуму, так і самій компанії, звісно якщо вона дійсно хоче мати лице в Україні. Її потрібно знати думки та побажання клієнтів та тих, хто можливо ними стане....
alexey1982, якщо ти і справді не маєш жодного відношення до віасат.уа то будь ласка поясни - чого ти так їх вихваляєш та захищаєш від критики? ну яка нормальан людина просто так почне вихваляти якусь зовсім чужу її фірму???
щось дуже схоже на спосіб відповідей від компанії, це не ти там у них сидиш та штампуєш подібні відписки??? я з ними досить активно спілкувався і на 100% стиль їх писанини відповідає твому...до речі - ти так і не дав відповіді на це:
так як і компанія ні на одно з моїх запитань у листах....
Да Алексей если бы инфа шла от представителя вижн. то и отношение к полученой информации совсем другое . А так Абонент и там сайты какието для фанатов . Это не серьезно как можно доверять такой инфе. Это тоже что и старушки возле подьезда лялякают.я понимаю что хочется поднять рейтинг вижн . Но это идет только в Минус авторитету этой компании. ведь инет весь насыщен твоей пропагандой Вижн.
www.google.com.ua/search?hl=ru&cr=countryUA&g=alexey1982&start=10&sa=N
Можете викласти цей рахунок тут на форумі.
Мені цікаво для чого вони прислали рахунок, якщо в Вас заплачено наперед.
alexey1982, всі ми чекали з величезним нетерпінням і Віасат Україна і Поверхню плюс....і що нині діється у нас не зовсім зрозуміло..як з Віасатом так і з Поверхньою...тому хочеться спочатку розібратись пересічному в процесах і тенденціях...ви вже вибачайте..я от сижу дивлюсь зараз 5 тий канал..доллар нині 4.30...фактично...як наприклад це відобразиться на абонплаті?
Так само і з Поверхнею..сижу чухаю чуба-так 250уе це що-доллар чи євро?А це ж чимала різниця в гривнах...так само і НТВ+Україна..нічого там не зрозуміло..з політикою їх..от і чекаємо новин..від офіційних джерел цих провів..а вони чомусь мовчать як риби...
Всім же відомо ,що є такі в природі регіональні представники Віасату...була думка,що це ви...тоді де оті?Чи таких нікчем набрав Віасат в штат.?Що ви простий абонент розкручує прова,а ті хлопи диш гроші отримують..не дєло..непорядок тоді..
Алексей ну так и сразу нам сказали что работаете в Украинской МБА бизнес школе в департаменте маркетинга .Один из главных Ваших достоинств -глубокий аналитический взгляд стандарта 4Р
А то все абонент да абонент . Конечно абонент ведь подписался на пакет популярный.Я думаю что Виасат школу маркетинга отблагодарит.
P.s. Фамилию Icq и электр. почту я для коректности не сообщаю