Sima-shtrih
Любитель Сат-ТВ
А на яких файлах??? В мене МР3 нормально, а з відео-файлами є маленьке но, багато хто не докачує файл навмисне зразу повністю, залишають трохи на другий день, в межах декілька відсотків...я десь в інеті пару раз читав про таке....та й треба в налаштуваннях програми виставити більші тайм-аути, тобто час, після витоку якого файл видаляється якщо не продовжилась закачка...спробуй це, може допомогти...для гарної роботи програми потрібен час, треба підібрати оптимальну кількісь підів та закачок, поекспериментувати трохи....при великій кількості підів і закачок окрім помилок щей сильно може завантажуватись процесор, залежно від того в кого яка машина, це також негативний фактор...походи по налаштуваннях програми, поекспериментуй, боятись нема чого, від цього комп"ютер не зламається...
питати чиїсь готові налаштування також нема сенсу, оскільки навряд чи допоможуть , наприклад налаштування граббінга на машині з двоядерним процом 2,8ГГц та 1Гб ОЗУ тому в кого один проц та 256М ОЗУ, така машина просто стане....сподіваюсь ти розумієш мою думку...
повторю, в мене це все прекрасно працює, а деяка кількість помилок це нормальне явище....шукай свої можливі помилки та експериментуй....
В мене навіть малюнки не закачуються хоча машина також 2ядерна 1,86+2Гб.оперативки