Я питав в Чернівцях..говорять є два типа тороїдальних антен..маде ін не наша і якась вдвічі дешевша наша...от власне в чому тут прикол в ціні??
я так розумію що головки можна впритул одна до одної зсунути, отож тоді мінімальна відстань буде залежати від розмірів головок....або хіба що кріплення одне в одне впруться. ще може бути що враховували такий нюанс як спотворення променів відбитих від дзеркал та попадання їх на входи "не своїх" конвертерів, що викликає помітне погіршення якості сигналу, тому написали 4,5 градуси, котрі гарантують відсутність такого явища. Це я сам помічав на практиці - в себе на відстані в один сантиметр встановив на антені з поляркою голови універсальну та НТВ-шну, сильно впала якість на обох, після рознесення на три сантиметри все стало на свої місця...В ТТХ на ту тороїдальну антену написано, що 4,5 градуси мін. відстань між головками
Звичайно залежить. Крім Т90 існує ще антена меншого диаметру Т55, так там відстань між сусідніми супутниками більша.В ТТХ на ту тороїдальну антену написано, що 4,5 градуси мін. відстань між головками. Раз ловиться 19е+16е+13е, то значить , що 3 градуси- реально. Цікаво, чи залежить ця відстань від діаметра антени?
Specification Toroidal 55 Toroidal 90
Main reflector Height 53.2 cm (20.9 in.) 96.7 cm (38.1 in.)
Width 66.8 cm (26.3 in.) 108.6 cm (42.8 in.)
Sub reflector Height 25.3 cm (10.0 in.) 36.1 cm (14.2 in.)
Width 49.7 cm (19.6 in.) 83.6 cm (32.9 in.)
Net Weight 6.7 kg (14.7 lbs) 14.1 kg (31.0 lbs)
Individual Package
Box Size 74x60x15 cm 116x103x21 cm
Individual Package
Gross Weight 12 kg (25 lbs) 23 kg (50 lbs)
Operating Frequency 10.70 - 12.75 GHz 10.70 - 12.75 GHz
Polarization Linear & Circular
Multi Satellite
Range in arc 40 degrees in arc
Mid Band Gain
@ 12.5 GHz 35.7 dB (± 0.3 dB) 39.65 dB (± 0.45 dB)
Recommended
Satellite Spacing 4.5 degrees 3 degrees
Efficiency 70 ~ 82 % 65 ~ 80 %
Reflector Material Galvanized Steel with Polyester Powder Coating
Mount Type Elevation over Azimuth
Operational Temperature -30°C to +60°C
Relative Humidity 0 – 90 %
Windloading Operational 80 km/h (50 mph)
Survival 200 km/h (125 mph)
Acceptable Pole Diameter 42 mm 60 mm
LNBF Installation 1 – 8 LNBFs 1 – 16 LNBFs
Просто..проскануйте канали в автоматі..побачите канали--зрозумієте який супутник..
зроби інакше - з таблиці береш транспондер та скануєш - бачиш той чи ні супутник, потім береш транспондер з другого супутника, повторюєш...перебираєш парочку сусідніх супутників та маєш результати...Ха! В тому то й справа.... Сканую, канали з"являються, на ЛінгСаті на цьому супутнику таких нема каналів..
Та то всьо ясно, але ж які результати я маю?:snooks: От у мене та голова стоїть на 4/4 дайсіку, включаю еутелсат 16е- ловить 1 або 2 транспондера, тоді еутелсатW3 7е- ловить 1 транспондер, тоді хотБірд- ловить 2 транспондера.... Ясно, що я толком ні на 1 супутник не настроївся, того, напевне, така фігня...ardon:зроби інакше - з таблиці береш транспондер та скануєш - бачиш той чи ні супутник, потім береш транспондер з другого супутника, повторюєш...перебираєш парочку сусідніх супутників та маєш результати...
1. Google ніхто не відміняв! ( частота радіо)Подскажите пожулуйста возможно ли поймать со спутника РАДИО ГАЛА, РАДИО САННА ??? Как это сделать ???Если возможно подскажите частоты.
Еутелсат 16Е канал NICK GERMANY, MTV Germany , CASH TV, MOSAIQUE, 10972 H 27500, наприклад...VictorZ!, А вкажи параметри транспондерів та назви каналів, які знаходить при пошуку. Тобі підкажуть, що ти знайшов.
есть информация что вместе с НОВЫМ будут идти открыто до нового года, а потом могут начать продавать карточки
Частично решена-это верно, если траффик резиновыйardon:Ура! Проблема частично решенаю. Gala radio слушаю по инету.
http://www.galaradio.com/
------------------------------------------------
Golden Interstar 8005D 4W ------ 90E
поместите это в свою подпись (вверху страницы есть строка меню : "Домой"..."Выйти". Выбери "Панель управл.", тогда в настройках меню "Мой кабинет" выбери "Редактировать подпись" и внеси свои данные, которые считаешь нужным. Удачи....Golden Interstar 8005D 4W - 90E