gamex, за наданими тобою посиланнями огляди, які писав я. Скажу тобі, що там я карти не хвалив, а лише дав реальні результати того, що я з ними робив. Стосовно різниці в швидкості - там малося на увазі що швидше канали скануються та переключаються, що не має ніякого відношення до швидкості передачі даних через паралельну та послідовну шини даних. Це лише особливості драйверів та заліза девайсів, не більш...
Що ж безпосередньо до швидкості шин - так, паралельна шина швидша, але це не має ніякого значення для двб-карток, тому що навіть швидкості більш повільної послідовної шини більш, ніж вистачає. Картка працює на інтерфейсі USB 2.0, його швидкості цілком вистачає.
Тепер зауваження щодо цих слів:
Там нема таких стверджень, інтернет однаково гарно та стабільно працює на обох, хоча якщо він тобі не потрібний, то я би скоріш тобі порадив взяти картку
Omicom SS 4 DVB-S2 PCI ніж
Omicom SS 4 DVB-S2 USB. Лише зважаючи на один недолік драйвера
Omicom SS 4 DVB-S2 USB - операційна система бачить ії не як БДА-пристрій, а як ЮСБ-пристрій, через що приймати сигнал в ДВБ-С2 на неї можливо лише в рідній програмі або з альтернативних лише у прогдвб, так як до неї у комплекті з карткою є модуль. А от
Omicom SS 4 DVB-S2 PCI в системі визначається як БДА-пристрій і прекрасно працює в мене практично з усіма альтернативними програмами перегляду тв, котрі підтримуюсь БДА-інтерфейс.