См.http://forum.sat-expert.com/drugie-tunera-s-emuliatorom-i-bez/2739-proshivka-lemberg-lr-1100-a-9.html пост№90,вход в ЭМУ красная кнопка UFH,удаляем в код.Бисс все ненужные ключи особено с ID0001 и ручками с пульта вставляем недостающие ключи!!!прошивку для Lemberg LR-1100 или посоветуйте как добавить кодировку BISS в его эмулятор
кодировка BISS отсутствует вообще- как её внести?,удаляем в код.Бисс все ненужные ключи
Не расказывайте сказки,код.Бисс есть,кодировка BISS отсутствует вообще- как её внести?
стаём на Key Editor,ОК, ищем код.Бисс,на всякий случай даю файл ключей(немного устаревший),заливаем Газолином!!!вход в ЭМУ красная кнопка UFH
як це зробити?заливаем Газолином!!!
коли підключаю рес до компа - пише - новое оборудование ненайденощо саме у вас не виходить??
підключив RS-232 і фак читав , ввів код в рес для прийому даних ,прогуне мае нічого писати,ніяке нове оборудованіе не мае появитися!!!!
газоліне мае запускатися,розпакуй архів...
підключати тре ресівер до компа Нульмодемним кабелем.
там у вкладеннях я описав як робити з газоліне..і кінув фак ...
як це зробити?вони ж є в Gasolini,вибрати файл ключив.
як це зробити?вони ж є в Gasolini
таку вас тюнер,прощитий.
так а особливо BISS тому що ця кодіровка взагалі відсутня в емуляторі а інші є напр:Seca- без проблем розкодував Спорт2 Чехія на Амосі 11260 вручнухочете просто залить файлі ключей да?
не вдається- взагалі не з"являється картинка ключів Image2 яку ви мені відправили тому підозрюю що я не маю закачаного файлу ключіввідкриваем файл ключів