Продам sim 2.00, 2.01 -tuner for DM-800HD

andrey77.2006

Профи в Сат-ТВ
Demkiv, не умничай, а делай то что тебе говорят, полазь по форуму, почитай соотвествующие темки, а уж потом и вопросы задавай, если ты не разу не сталкивался с подобным, то не надо грубить. Как же тебе можно помочь если ты не можешь понять что такое софт, тебе же всё на блюдечке приподнесли, а ты и в этом не можешь разобраться

скачал архив Михаила Евгеньевича, всё в нём есть и ключи, и прошивка, и список каналов, может у тебя комп глючит

Последнее редактирование:

andrey77.2006

Профи в Сат-ТВ
може і глючить бо знову не розпакувало- хоча певну кількість файлів все ж таки розпакувало - дивно

во-первых, какой архиватор стоит? во-вторых для каждой проги свой тип файла. Поясняю: прога для заливки софта не увидит файл ключей

Михаил Евгеньевич

Модератор ORTON x403p
Команда форума
AF-3018_TSR_A6686_S150EC_RTR-4_.auc софт ,заливати аріонером
Data_super_4+5+13__20_09_2010.ird список каналів ,заливати і редагувати прогою DarHol Channel Editor v0.8 або Ariter_UA.exe

Keys_RC7_01-09-10.irk файл ключів...відкривати і заливати газоліном

перше заливаем софт
потом список каналів
потом ключи
як це все робиться е у ФАК і в тих файлпх шо я викладав

в папці 3 файла,назви вище!

постав нормальний архіватор.(наприклад вінрар)
якшо чесно.дивлюся в тебе нічого не вийде,бо бачу ти ще з компом не на *ТИ*

якби мав багато вільного часу то би мабуть зробив би відео з екрану для новачків як усе робити...:unsure:

Последнее редактирование:

Demkiv

Новичок
постав нормальний архіватор.(наприклад вінрар)
Він і стоїть
бачу ти ще з компом не на *ТИ*
взагалі то так і є, але свій Orton 4060cx прошив без проблем по інфо з сайту а над цим довбаним Lemberg вже дві доби мучуся. Думаю все вийде лише не розумію чому не йде передача через жодний COM port

andrey77.2006

Профи в Сат-ТВ
Він і стоїть

взагалі то так і є, але свій Orton 4060cx прошив без проблем по інфо з сайту а над цим довбаним Lemberg вже дві доби мучуся. Думаю все вийде лише не розумію чому не йде передача через жодний COM port

а сколько у тебя com portов?

andrey77.2006

Профи в Сат-ТВ
в загрузчике софта надо выставлять тот порт к какому у тебя подключен тюнер

andrey77.2006

Профи в Сат-ТВ
помогали товарищу Demkiv, а он даже не удосужился написать, что у него получилось, вот и помогай так.

Сверху