може хтось сторонній розсудити?
я виклав вище відео, де виймаю карту з тюнера - він продовжує працювати......
вік каже шо не може такого бути
я вже сам не знаю....чи я якийсь хворий, бо сам бачу шо показує і всім продемонстрував.....чи може то в мене якісь галюни?...допоможіть!!!...
паралельно прошу віка
якшо ти так палко стверджуєш, шо тюнер без карти не працює...то надай докази того, шо ти не брехун останній, а завжди пишеш тільки правду (ти ж через раз цим вихваляєшся який ти файний хлоп)...зніми теж відео....а ми подивимося!...не слабо?
=======================================================
у нас лише один день..навіть з карткою на найдешевший пакет нині пять днів йде повний
продовження....це третя брехня від віка!.....
з карткою на найдешевший пакет пять днів йде безкоштовно найдешевший пакет....я сьогодні був присутній при встановленні 7700....абонент вибрав сімейний пакет, це було записано в договорі, потім про це повідомляється оператору, коли активується карта....наразі працює поки в нього тільки сімейний пакет....безкоштовно....має 5 днів шоби поповнити свій рахунок
=======================================================
з цього би й почав, а не доказувати шо ти не Гоша, коли видно, шо один ай пі...
І не варто так натхненно обзивати когось брехуном не почитавши попередні пости в темі...
доказувати я почав, бо вік вчергове збрехав, сказавши шо я ділер.....може й ви не вірите в мої слова....є телефони віасата....питайте хто в Житомирі віасатовець!
а я маю підстави кажучи шо він брехун...от і пишу про них, паралельно аргументуючи це все доказами....он вище ще виявилась неправда.....вже третя по рахунку.....