STI 5518привет а скажи пожалуйсто какой проц в тюнере 6018
jtag кабель навряд чи купиш. Хоча у Львові можеш спробувати пошукати на радіо-базарі. Є на деяких сайтах пропозиції по продажу jtag-інтерфейсу, але призначений він для професійних потреб і відповідно до цього має ціну, яка навряд чи когось влаштує, за неї можеш придбати декілька нормальних тюнерів...такі речі зазвичай збирають самостійно, перевагу треба віддавати варіантові на мікросхемі.Kisa,
прівет
нарешті хтось зі львова
а де у львові можна прикупити jtag кабель,
і всеж таки якою з перечислених прог можна прошити цей тюнер на такому проці?
Саме так, як рекомендує GESHA. Найбільш придатний для цього саме на на мікросхемі. Саму схему можна знайти тут Стандартный JTAG Samsung DSR9500А . Неважливо, що Я розташував все це в цьому розділі, бо інтерфейс має саме відношення до комп’ютера. Сам кабель зробити легко, але з вибором Інтерфейсу це вже Ваш особистий підхід. Якщо у Вас є час і забагато коштів, тоді можете робити на резисторах. Але якщо Ви людина практична і поміркована, то зробіть те що рекомендує GESHA.
нарешті хтось зі львова
а де у львові можна прикупити jtag кабель,
і всеж таки якою з перечислених прог можна прошити цей тюнер на такому проці?
прівет. мушу з тобою не погодитись, я трошки полазив по нету на вихідних позбирав інфу деяку, так що роблю висновок з потраченого мною часу, можливо це комусь знадобиться: jtag програматор коштує не дорого, в польщі ціна його з кабелем LPT 26 злотих= 56гр я особисто знайшов і навіть домовлявся з продавцем але він живе далеко тому в нього не брав, і з'їздив на радіобазар той що у львові там я його взяв за 65гр з кабелем я так думаю що тюнер не купиш за 65гр, по друге: програма jKeys проц оприділяє (тюнера 6018) а ось флешки не бачить, так само і will, і чисто випадково я нарвався на прогу (JTAG_UP_15_07_2005) інтерфейс смішний, але проста в користуванні і не матюкається, що вона чогось там не бачить чи то проца чи памяті, так що якщо комусь потрібно звертайтесь можу скинути. І взагалі всім дякую хто поміг мені розібратись в цій проблеміjtag кабель навряд чи купиш. Хоча у Львові можеш спробувати пошукати на радіо-базарі. Є на деяких сайтах пропозиції по продажу jtag-інтерфейсу, але призначений він для професійних потреб і відповідно до цього має ціну, яка навряд чи когось влаштує, за неї можеш придбати декілька нормальних тюнерів...такі речі зазвичай збирають самостійно, перевагу треба віддавати варіантові на мікросхемі.
Для роботи з цим процом чудово підходить програма jKeys
Викладіть тут,а якщо в когось буде потреба,то тут же може скористатись.чисто випадково я нарвався на прогу (JTAG_UP_15_07_2005) інтерфейс смішний, але проста в користуванні і не матюкається, що вона чогось там не бачить чи то проца чи памяті, так що якщо комусь потрібно звертайтесь можу скинути.
Ну я так думаю що програматор за таку ціну як 65грн мало чого вартий, проста поговорка - яка ціна такий товар - з життя вийшла...особисто я сумніваюсь в такій штучці....по-друге чим займатись такими пошуками для мене прстішим було зібрати за пару годин нормальний перевірений інтерфейс, до речі коли мова за ціну - склади часи пошуків та витрачений інтернет-трафік з ціною - нецікаво виходить....собівартість мого варіанту вийшла пару умовних одиниць...я трошки полазив по нету на вихідних позбирав інфу деяку, так що роблю висновок з потраченого мною часу, можливо це комусь знадобиться: jtag програматор коштує не дорого, в польщі ціна його з кабелем LPT 26 злотих= 56гр я особисто знайшов і навіть домовлявся з продавцем але він живе далеко тому в нього не брав, і з'їздив на радіобазар той що у львові там я його взяв за 65гр з кабелем
будь яка програма вимагає налаштування та правильних конфігураційних файлів, це стосується і jKeys, просто тобі попалась копія проги в котрій в файлі jKeys.def не прописано твоєї флешки, треба просто замінити цей файл...хоча це є нормальним явищем використовувати прогу котра саме тобі до вподоби і найбільш коректно працює на твому компі, для даяких з подібних програм потрібно включати режим сумісності....програма jKeys проц оприділяє (тюнера 6018) а ось флешки не бачить, так само і will, і чисто випадково я нарвався на прогу (JTAG_UP_15_07_2005) інтерфейс смішний, але проста в користуванні і не матюкається, що вона чогось там не бачить чи то проца чи памяті
а стосовно цього зроблю зауваження, негарно виходить коли користуєшся надбанням інших а сам замість викласти також і для других свої надбання приховуєш їх...було би ліпше як би ти просто сказав - хлопці, це мені допомогло, викладаю і вам, може знадобиться...так що якщо комусь потрібно звертайтесь можу скинути. І взагалі всім дякую хто поміг мені розібратись в цій проблемі
Те що я знав те я написав. А от конкретно з таким тюнером я на практиці не працював, того і не писав. Я написав:Gesha,
і взагалі раз ти всьо по тій темі знав то чого не розписав всьо як є а не ганяв по різним темам я ж вроді нормально запитував
Це є правда, як по інфі з інету, так і з особистого досвіду. Ну а флешку твою чому не впізнала прога - я також вище написав. Так ща вважаю непорозуміння вичерпаним.Для роботи з цим процом чудово підходить програма jKeys
Ятоже так думаю.Так ща вважаю непорозуміння вичерпаним
Редагувати цей файл можливо просто у блокноті вінди, що прописувати - звісно дані проців, тюнерів та мікросхем флеш....а от як - це вже я не скажу, оскільки сам цього не вмію, я в цьому ділі профан...я користувався тим що мав, мені виявилось того достатньо поки що, отож я й не намагався розбиратись що там і як...А як редагувати цей файл, що прописувати ?
помогите пожалуйста дайте схему джитага на starsar 550d super не могу нигде найти будьте добры и ещё не могу найти место на плате ресивера для соеденения джитага
JTAG Golden (Help + Soft) :download:
Незабываем нажимать кнопку СПАСИБО.
Do Not forget to press button THANK YOU.