@anton1986, ща большинство тюнеров(и не только!) с таким построением БП. Народ хочет дешевее и получает что просит, результат очень печален, т.к. купивши Г его надо допиливать что б работало, или же при первом ремонте, который наступает очень быстро, нада доводить аппарат. А это стоит даже дороже обычного ремонта, а народ ваще за ремонт платить не желает т.к. девайс то куплен за копейки....
Ну и собссно по теме твоей - попадались и мне БП, где тупо диод и кондюк минимальной ёмкости. Я дросселями не заморачивался, т.к. какбэ давно интерес к работе этой вызывает только её оплата, и соответственно ей я ставил конденсаторы в два-три раза большей ёмкоти и естессна что из категорий LOW/ULTRA LOW ESR. Этого хватало всегда и пока возвратов не было.
@Сепанко, мені шкода, але такі, як твої, повідомлення модератор повинен видаляти. Вони не надають ніякої інформації та не мають в собі питань, на які можна відповісти.
Пояснення в першому повідомленні теми червоним кольором. Якщо той текст тобі не зрозумілий - звертайся, із задоволенням перекладу на будь яку мову. Такі Правила цієї теми.
Єдине питання з твого тексту, на яке можливо дати відповідь - це останнє, відповідь негативна, тобто там нічого не згоріло, там просто щось вийшло з ладу, хіба що якщо ти відчував дим - то тоді так, дійсно згоріло.
Щоб отримати коректну відповідь треба ставити запитання корректно, змістовно і правильно.